Erikoispuhdistukset puhdistuslaserilla Seinäjoelta käsin

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Seinäjoelta käsin palveleva KP Laser tarjoaa erikoispuhdistukset puhdistuslaserilla. Liikuteltavan kaluston ansiosta puhdistus voidaan suorittaa vaikkapa asiakkaan omissa tiloissa. Puhdistuslaser on hellävarainen ja sopii hyvin erilaisille pinnoille.

Teollisten muottien puhdistaminen

Laserilla puhdistuvat muovien ja kumien ruiskuvalumuotit, painosylinterit ja pinnoitetut työkalut sekä esimerkiksi leivinpellit.

 

Muovimuottien puhdistuksessa puhdistusnopeus on ratkaisevan tärkeää, ja laser on tässä tapauksessa ihanteellinen ratkaisu paitsi nopeutensa ansiosta myös siksi, että se on hellävarainen substraattimateriaalille (muotille). Toinen syy on muotin pintojen ja niistä saatavien tuotteiden usein korkea kiilto. Laser pystyy takaamaan, että kiilto ei heikkene laserilla. Laser soveltuu myös erittäin sitkeiden epäpuhtauksien puhdistamiseen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Maalin poisto

Laserpuhdistusta voidaan käyttää autoteollisuudessa, ilmailu- ja avaruusteollisuudessa sekä muovi- ja komposiittimateriaalien puhdistuksessa, valmistelussa ja kunnostamisessa. Laserpuhdistuksella voidaan poistaa lakka ja maali kerroksittain, tietyiltä alueilta tai jopa kokonaan. Laserpoistossa käytetään pulssitettua lasersädettä prosessissa, jossa ei tarvita ylimääräisiä nesteitä, hankausaineita tai kemikaaleja. Maalinpoistomenetelmä on mahdollisimman hellävarainen, ympäristöystävällinen ja puhdas.

Pyydä lisätietoja

Pinnan valmistelu

Käyttämämme puhdistuslaser soveltuu erinomaisesti erilaisten pintojen valmisteluun maalausta, hitsausta ja juottamista varten. Tämän tekniikan ansiosta pinnan tarttuvuus paranee ja maali/lakka tarttuu paremmin. Samoin hitsi on vahvempi, koska siinä ei ole epäpuhtauksia, jotka voisivat muuten vaarantaa sen eheyden.

 

Kuitulaserpuhdistus poistaa ruosteen nopeasti ja tarkasti vahingoittamatta alla olevaa metallia. Sitä käytetään yleisimmin pinnan valmisteluun hitsausta varten hitsin lujuuden ja laadun parantamiseksi, tai maalausta tai värjäystä varten maalin tarttuvuuden parantamiseksi metalliin.

 

Hapettumisen poistaminen laserilla on sopiva menetelmä metallin valmisteluun mitä tahansa pintakäsittelyä varten, mutta se on hyödyllisin alumiinin hitsauksen valmisteluun. Sitä käytetään myös hitsauksen jälkeen oksidien poistamiseen ruostumattomasta teräksestä.

 

Laseria käytetään myös metallien valmisteluun liimausta varten, sillä se saa laserilla täydellisen pinnan, jossa ei ole epäpuhtauksia. Näin voidaan varmistaa liimojen täydellinen tarttuvuus ja lujuus.

Pyydä lisätietoja

Kunnostaminen ja entisöinti

Entisöinti, graffitit, sään aiheuttama ja pinttynyt lika – mikään näistä ei ole ongelma. Laser soveltuu erityisen hyvin muistomerkkien tai vanhojen esineiden erittäin herkkään restaurointiin. Laser soveltuu hyvin myös erilaisten metallien ja niistä valmistettujen antiikkiesineiden restaurointiin ja konservointiin. Laserilla voidaan poistaa hapettumia ja patinaa pronssipinnoilta.

Laserratkaisut ovat myös onnistuneet poikkeuksellisen hyvin seinien, kuten hiekkakiven, graniitin, marmorin ja monien muiden seinäpintojen kunnostamisessa. Laserpuhdistuksessa historiallisten rakennusten ja seinien materiaali säilyy ehjänä, toisin kuin lika.

Kysy lisää!

Lämpösulkupinnoitteiden puhdistus

Laserilla onnistuu korkeille lämpötiloille altistuvien metallipintojen, kuten kaasuturbiinien tai lentokoneiden moottorien osien, puhdistaminen.

Ota yhteyttä ja pyydä lisätietoja!